Kaymakam İpek’ten, Domaniç Hayme Ana MYO’ya Ziyaret

Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’yu ziyaret ederek, Müdürümüz Öğr. Gör. Türkmen Kalkan’dan ve öğrencilerimizden okul ile ilgili bilgi aldı.

Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’yu ziyaret etti.

Meslek yüksekokulumuzda Müdürümüz Öğr. Gör. Türkmen Kalkan, idarecilerimiz ve akademisyenlerimiz  tarafından karşılanan Kaymakam Muhammed Enes İpek, ilk olarak MYO’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyareti kapsamında sınıflarımızda öğrencilerimizle de görüşen Kaymakam İpek, huzurlu ve mutlu bir eğitim öğretimi için ellerinden geleni yapacaklarını ve destek olacaklarını ifade etti. Öğrencilerimize hitap eden İpek, “Bugünkü ziyaretimiz sizlerle görüşmek, sorunlarınızı, isteklerinizi, önerilerinizi dinlemek ve varsa onlara çözüm önerileri bulmak için gerçekleştiriyorum. Sorunu ya da talebi arkadaşlarımız varsa dinlemek isterim” diyerek sözü öğrencilerimize devretti.

KAYMAKAM İPEK’TEN  ÖĞRENCİLERİMİZİN TALEPLERİYLE İLGİLİ TALİMAT

Öğrencilerimiz, İpek’e sorunlarına ve isteklerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, çeşitli konulardaki görüşlerini Kaymakam İpek’e aktardılar. İpek, öğrencilerden gelen ve hemen uygulanabilir taleplerin hayata geçmesi için sohbet sırasında yetkilileri telefonla arayarak taleplerin yerine getirilmesi talimatını verdi.

Kaymakam İpek, öğrencilerden gelecek talep ve önerilere her zaman açık olduğunu, gerektiğinde kaymakamlığa gelerek bizzat görüşebileceklerini belirterek “Kapım her zaman öğrencilerimize açık. Sizlerin iyi bir eğitim alarak yetişmesi, Domaniç’ten ayrılırken mutlu olmanız bizler için son derece önemli” diye konuştu. İpek, konuşmasının son bölümünde öğrencilerimize tavsiyelerde bulunarak, asayiş konusunda dikkatli olmalarını, karşılaştıkları olumsuz durumları kendisine veya ilçe emniyetine bildirmelerini istedi. 

Akademik ve idari personellerimizin de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda, Müdürümüz Öğr. Gör. Türkmen Kalkan ve öğrencilerimiz, hem ziyaretinden hem de meslek yüksekokulumuzun ve öğrencilerimizin sorunlarına duyarlılık gösterip taleplerine anında çözüm sunması nedeniyle Kaymakam İpek’e teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2022, Salı / 845 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler