DPÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yıllık kalite çalışmalarını içeren DPÜ Kurum İç Değerlendirme Raporu-2021 DPÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tamamlanarak Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ın katıldığı toplantıda YÖKAK Kalite Güvencesi Yönetim Bilgi Sistemi’ne girildi.

Üniversitemizin 2021 yılı kalite çalışmalarını içeren Kurum İç Değerlendirme Raporu tamamlandı.

Konuyla ilgili çevrim içi olarak yapılan toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür Saygın’dan raporun içeriği ile ilgili teknik bilgiler aldı. Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Filiz Yüksel ve Arş. Gör. Dr. Mürsel Güler ile Arş. Gör. Dr. Işık Altunal, Öğr. Gör. Ali Kosat, Kalite Koordinatörlüğü personellerinden Şube Müdürü Nevin Kalfa, İstatistikçi Gönül Baş ve Fikret Diktaş’ın hazır bulunduğu toplantıda Koordinatörümüz Doç. Dr. Saygın, DPÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanma süreci ve yapılan çalışmalar hakkında Rektörümüze ve katılımcılara açıklamalarda bulundu. 

Doç. Dr. Özgür Saygın ve beraberindeki heyet, 2021 yılı faaliyetlerini kapsayan raporu sisteme yükleyerek çalışmalarını tamamlamış oldu. 

Kalite Koordinatörlüğünün çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Kâzım Uysal, Üniversitemizin kalite süreçlerinde bir rehber niteliği taşıyan, özverili bir şekilde çalışan DPÜ Kalite Koordinatörlüğü personeline teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2022, Salı / 1088 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler