Doç Dr. Dalkılıç TOBB SAİK Yönetimine Danışmanlık Yapacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç, SAİK danışmanı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Yönetimi toplantısında yer aldı.

Üniversitemizin Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç, SAİK danışmanı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Yönetimi toplantısına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisinin daveti üzerine meclis üyeleri Ankara’da TOBB birlik merkezinde toplandı. Farklı illerden gelen Meclis Üyeleri Acenteler pandemi döneminde ilk kez fiziki olarak yapılan toplantıya katıldılar. İcra Komitesi yönetimi ile bir arada yapılan çalışmalar ve görüşmelerle beraber, SAİK Çalışma Komisyonları üyeleri de ana toplantı öncesi meclis komisyon toplantı ve görüşmelerini gerçekleştirmiş ve akabinde İcra Komitesine çalışmaları hakkında bilgi aktarılmıştır.

Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç, SAİK danışmanı olarak bu toplantılara katılarak çalışmalara katkı sağladı. Dalkılıç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisinin Eğitim Komisyonunda yer alarak acentelere verilecek olan eğitimler üzerinde değerlendirmelerde bulundu ve toplantıda “Dünya’da ve Türkiye’de Sigortacılık” başlıklı bir sunum yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Yönetimi toplantısında Türkiye’de faaliyette bulunan sigorta acentelerini bireysel ve kurumsal anlamda geliştirici proje planları görüşülmüştür. Bu toplantıda da değerlendirmelerde bulunan Dalkılıç bundan sonraki Acente projeleri konusunda SAİK Yönetimine danışmanlık yapacaktır.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ocak 2022, Perşembe / 1721 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler