DPÜ GSF’de Doodle Nasıl Tasarlanır Çalıştayı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Adem Dönmez tarafından Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine Doodle tasarımının aşamalarının anlatıldığı çalıştay gerçekleştirildi.

DPÜ GSF'de Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine yönelik 'Doodle Nasıl Tasarlanır' başlıklı çalıştay düzenlendi.

Doodle tasarımın tarihçesi ve örneklerinin sunularak başlanan çalıştay, öğrencilerin ilgisi ile izlendi. Öğr. Gör. Adem Dönmez’in 2022, 100. Yıl, 30. Yıl, GSF ve DPÜ ile ilgili yapmış olduğu doodle tasarımlarının paylaşıldığı etkinlikte, 2022 yılı için bir tasarım gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, bahar yarı yılında öğrencilerin etkin olarak katılım sağlayacağı ve kendi doodle tasarımlarını yapabileceği yeni bir etkinlik için planlama yapılacağı bilgisinin verilmesinin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Aralık 2021, Cuma / 940 defa okundu.