Şaphane MYO’da Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu tarafından Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi konulu konferans gerçekleştirildi.

DPÜ Şaphane MYO'da Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi Konferansı düzenlendi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun, MYO Müdürümüz Doç. Dr. Murat Özalp, Şaphane Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaahmetoğlu, Şaphane İlçe Emniyet Amiri Anıl Gebeoğlu, Şaphane İlçe Jandarma Komutanı Şaban Savar, Kütahya Teknik Bilimler MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ali Telli, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Yüksekokulumuzun Acil Durum ve Afet Yönetimi ve diğer programlardaki öğrencilerimize Afet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen konferansta, Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Artun’un  sunumunun sonunda düzenlenen yarışmada ve ilk beşe giren öğrencilerimize AFAD Deprem Çantası hediye edildi.

Program Artun'un öğrencilerin ve konukların sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Aralık 2021, Salı / 1570 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler