DPÜ’de Davranışsal Bağımlılık ve Madde Bağımlılığı Konuşuldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Davranışsal Bağımlılık ve Madde Bağımlılığı başlıklı panel gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Davranışsal Bağımlılık ve Madde Bağımlılığı konulu panel düzenlendi.

Meslek yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen ve Tavşanlı Kaymakamlığı İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünden Sosyolog Merve Öğütcü'nün konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe MYO yönetimimiz, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Gerek davranışsal bağımlılık gerekse madde bağımlılığı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ile bağımlılığın zararları ve bağımlılıktan kurtulma yolları hakkında katılımcıların bilgilendirildiği panel, MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik'in, Merve Öğütcü'ye katkılarından dolayı teşekkürlerini sunmasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Aralık 2021, Cumartesi / 2976 defa okundu.