DPÜ GSF Design Week Türkiye’de İllüstratör Platformu Sergisinde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Adem Dönmez, endüstriyel tasarım, moda, görsel iletişim tasarımı, mimari başta olmak üzere bir dizi alanda panel ve konferanslar, sergiler, atölyeler ve ödül törenlerinin düzenlendiği Design Week Türkiye 2021’de üniversitemizi temsil etti.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Design Week Türkiye 2021’de temsil edildi.

Güzel Sanatlar Fakültemizden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye İllüstratörler Platformu standında açılan karma sergide yer alan akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Adem Dönmez, Şile ilçesi harita illüstrasyonu ile üniversitemizi ve fakültemizi temsil etti.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği Design Week Türkiye, düzenlendiği günden beri tüm yaratıcı endüstrileri, yurt içinden ve yurt dışından 200.000’den fazla ziyaretçiyi bir araya getirdi. Design Week Türkiye, ülkemizin tasarım kimliğinin ve bu kapsamda gelişebilecek olan ekonomik başarısının, tasarım ve endüstri entegrasyonuyla sağlanabileceği bilincini oluşturmayı en önemli konusu olarak ele alıyor; endüstri temsilcileriyle tasarımcıları bir araya getiriyor ve katma değerli ürünler üretebilmek adına bir buluşma zemini oluşturuyor. Bu kapsamda Türkiye İllüstratörler Platformu da sergilenen eserleri ile Design Week Turkey’de yer aldılar. İllüstratörler platformu standında illüstrasyon alanında çalışan akademisyenler, serbest çalışan usta isimlerle, Güzel Sanatlar Fakülteleri’nin ilgili bölümlerinde okuyan konuyla ilgili öğrenciler bir araya gelerek tanışıp görüşme fırsatı buldular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2021, Salı / 710 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler