Şaphane MYO’da Kariyer Söyleşileri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik kariyer söyleşileri kapsamında Taşradan Kente Başarı Hikayeleri temalı söyleşiler gerçekleştirildi.

Şaphane Meslek Yüksekokulumuzda Taşradan Kente Başarı Hikayeleri başlıklı söyleşiler düzenlendi.

Yüksekokulumuzon konferans salonunda, Öğr. Gör. Salih Kalkan'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programa, konuşmacılar Dene-Yap Atölyeleri Eğitmeni ve Mühendis Cihat Kürşat Kalkan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi personeli ve 2016 yılı KPSS üçüncüsü Uğur Yıldız, Millî sporcu ve antrenör Mustafa Yakın ile öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve davetliler katıldı.

Etkinliğe ilişkin meslek yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada "Söyleşiler, KPSS, DGS ve staj konularında şekillenirken hedef belirleme ve başarının püf noktaları anlatıldı. Öğrencilik ve iş hayatında kariyer planlamanın önemi üzerinde duruldu. Tüm konuşmacılar, planlı programlı, zamanı yöneten, azim ve sabır gösteren her bireyin başarıyı yakalama ve hedeflerini tutturma konusunda sıkıntı yaşamayacağı konusunda ortak görüş bildirdi" ifadelerine yer verildi.

Program, Şaphane ilçesi ve Şaphane MYO özelinde öğrenciler için olanaklar, fırsatlar ve diğer sosyal etkinlikler açısından değerlendirilip konukların dilekleri ve teşekkürleri ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Aralık 2021, Perşembe / 922 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler