DPÜ’de Afet Farkındalığı Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi, AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un konuşmacı olarak katıldığı Afet Farkındalığı başlıklı seminere ev sahipliği yaptı.

DPÜ’de Afet Farkındalığı başlıklı seminer düzenlendi.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi bölümümüzün Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından Mavi Salon’da düzenlenen etkinliğe, konuşmacı AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un yanı sıra Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Seminerde afet öncesi, sırası ve sonrası aşamalarından yapılması gerekenler hakkında etkileşimli bir çalışma gerçekleştirilmiş ayrıca öğretmen adayı öğrencilerimiz AFAD gönüllüğü konusunda bilgilendirildi. Seminerin sonunda öğrencilerimiz arasında afet farkındalığı hakkında düzenlenen yarışmada ilk 5’e girenlere AFAD tarafından hediyeler verildi.

Seminer, Prof. Dr. İrfan Terzi’nin, Ahmet Ali Artun’a katılımlarından dolayı teşekkürü ve hediye sunumuyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Aralık 2021, Perşembe / 871 defa okundu.