DPÜ’de Özgür Kudüs Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 54 eserli Özgür Kudüs Sergisini çevrim içi olarak sanatseverlerle buluşturdu.

DPÜ’de Özgür Kudüs temalı sergi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültemiz ve WD Poster tarafından çevrim içi olarak hazırlanan Özgür Kudüs Temalı Jürili Afiş Sergisi’nde hem içerik hem de uluslararası katılım boyutlarıyla Kudüs’ün içinde bulunduğu koşulları görsel iletişim yoluyla tüm dünyaya duyurma konusunda önemli bir görev de üstleniyor. Sergi için 22 ülkeden 96 grafik sanatçısının yaptığı başvuru sonucunda 54 eser sergilenmeye layık bulundu.

Fakültemizin sergileri için hazırlanan sergi.dpu.edu.tr adresinde yayımlanan Özgür Kudüs sergisinde Kudüs’ün maruz kaldığı zulüm ve Kudüs’te işlenen savaş suçlarının ele alındığı ve Kudüs’te birlikteliği vurgulamak amaçlı kardeşlik, barış, özgürlük gibi kavramı içeren görsel yorumları yer alıyor.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Kasım 2021, Salı / 1058 defa okundu.