Öğrencimiz Onur Eski’nin Eserleri 40. Grafik Tasarım Sergisi’nde

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz, İbrahim Onur Eski’nin iki eseri bu yıl 40. kez düzenlenen Grafik Tasarım Sergisi’nde yer aldı.

Öğrencimiz Onur Eski, Üniversitemizi 40. Grafik Tasarım Sergisi’nde temsil etti.

Öğrencimiz Onur Eski, Üniversitemizi 40. Grafik Tasarım Sergisi’nde temsil etti.

Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından bu yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 40. Grafik Tasarım Sergisi’ne iki eserle katılan DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencimiz İbrahim Onur Eski’nin eserleri sergilenmeye layık bulundu.

Eski’nin Bilgilendirme Tasarımı dersi kapsamında gerçekleştirip kadına şiddet konusunu sayısal veriler üzerinden ele aldığı ‘Anadoluydu’ başlıklı afiş tasarımını ve İnteraktif Medya dersi kapsamında güçlü kadınların platformu için gerçekleştirdiği ‘Sen Güçlüsün’ başlıklı logo ve video tasarımı, 563 tasarım arasında sergilenmeye layık bulunan eserler arasında yer aldı.

Salgın önlemleri kapsamında çevrim içi olarak da düzenlenen sergiye sergi.gmk.org.tr/40 adresinden erişebilmek mümkün. 

Öğrencimiz İbrahim Onur Eski’nin sergilenen Anadoluydu ve Sen Güçlüsün başlıklı eserlerini incelemek için eser adlarının üstüne tıklayınız.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2021, Pazartesi / 815 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler