Sokak Tenisi Etkinliği Bu Kez GSF’de

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Sporun Gelişimi ve Şehirlerin Tanıtımı projesi kapsamında Evliya Çelebi Yerleşkemizde devam eden sokak tenisi etkinlikleri Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde devam etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi, sokak tenisi etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tenis antrenörü Mert Kaya tarafından yürütülen Sporun Gelişimi ve Şehirlerin Tanıtımı projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret etti.

Sokak tenisi aracılığıyla tenisin ülkemizde geniş kitlelerce tanınması, daha fazla kişi tarafından oynanan bir spor hâline getirilmesi ve Kütahya’nın da tanıtılmasına fayda sağlamasının amaçlandığı proje kapsamında, fakültemizin ana giriş kapısı önüne file kuruldu. Antrenör Mert Kaya, fakültemiz öğrencileri ile küçük bir tenis turnuvası düzenledi. Etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ekim 2021, Cuma / 680 defa okundu.