DPÜ Amfitiyatro’da Tanışma Etkinliği

Üniversitemizin dört öğrenci topluluğunun ortaklığında amfitiyatromuzda öğrencilerimiz için tanışma etkinliği düzenlendi.

DPÜ’de öğrencilerimiz için tanışma etkinliği düzenlendi.

Amfitiyatroda Dans, Müzik, Sinema ve Fotoğrafçılık ile Tiyatro topluluklarımızın organizasyonunda düzenlenen ve çok sayıda öğrencilerimizin ilgi gösterdiği etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Batur ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz de katıldı.

Müzik Topluluğumuzun üyelerinin konserleriyle başlayan etkinlikte patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları da yapıldı. Dans Topluluğumuzun gösterisinin ardından Tiyatro Topluluğumuz ‘Falso’ adlı oyununu sahneledi.

Konserlerle devam eden etkinlikte Sinema ve Fotoğrafçılık Topluluğumuz Yeşilçam klasiklerinden Süt Kardeşler filminin gösterimini gerçekleştirdi. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar süren etkinlik şarkılar eşliğinde sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ekim 2021, Cuma / 835 defa okundu.