DPÜ’den Kütahya Turizm Master Planı Önerisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından hazırlanan Kütahya Turizm Master Planı’na ilişkin öneriler için Kütahya Valiliği’nde toplantı düzenlendi.

Kütahya Turizm Master Planı önerisi, özel bir toplantıda Kütahya protokolüne sunuldu.

Kütahya Valiliğinin toplantı salonunda düzenlenen sunuma Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

Bir yılı aşkın bir süredir Prof. Dr. Ahmet Ağca'nın yürütücülüğünde ve büyük bir bölümü akademik personellerimizden oluşan ekip tarafından sürdürülen projenin sonunda yürütülen çalışmalar, bir öneri biçiminde hazırlanarak Kütahya ilinin yöneticileriyle paylaşıldı.

Sunumda Kütahya Turizm Master Planı kapsamında, Kütahya kentinin turizm potansiyeli, kentin kültür, sağlık, doğa turizmi ile termal turizm başlıkları altında mevcut durumu, ilgili kuruluşlarla yürütülecek iş birlikleri ve plan kapsamında Kütahya'nın turizm politikasına ait slogana ilişkin öneriler konusunda katılımcılara kapsamlı bilgiler verildi ve öneriler sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ekim 2021, Salı / 1138 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler