Altıntaş Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda, bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda, öğrencilerimize yönelik oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimizin yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel de katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Saadet Çeliközü ve Öğr. Gör. Turgay İpek, yeni öğrencilerimize Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz ve eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili bilgilendirme amaçlı sunumlarını yaptılar. Sunumların tamamlanmasının ardından öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandı.

Oryantasyon etkinliğimizin ikinci bölümü kapsamında okulumuzun bahçesinde bir konser gerçekleştirildi. Pati Müzik Grubu öğrencilerimizle bir araya gelerek şarkılar seslendirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2021, Pazartesi / 716 defa okundu.