Kütahya BİLSEM Öğrencilerinden DPÜ İLTEM’e Ziyaret

Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğünün TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenen Modüler Bilim Kampı-3 projesi kapsamında Kütahya BİLSEM öğrencileri İleri Teknolojiler Merkezimize ziyarette bulundu.

Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi (Kütahya BİLSEM) öğrencilerinden oluşan 24 kişilik öğrenci grubu Üniversitemiz İleri Teknolojiler Merkezimizi (DPÜ İLTEM) ziyaret etti.

Bilimin toplumda sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve toplumun her kesiminde farkındalık oluşturulması amacı ile Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü’nün TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenen Kütahya BİLSEM Modüler Bilim Kampı-3 projesi kapsamında Kütahya BİLSEM öğrencileri, DPÜ İLTEM ziyaretinde Merkezimizin faaliyet alanları, ileri teknoloji cihaz ve sistemler ile yapılan araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldılar.

Ziyarete ilişkin görüşlerini ifade eden DPÜ İLTEM Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tuncer yaptığı açıklamasında bu tür ziyaretlerin bilim - toplum ve bilim - eğitim bütünleşmesine katkı yaptığını ve bilime ilgi duyan ve gelecekte bilimle uğraşmak isteyen yetenekli öğrencilerin motivasyonu için önemli olduğunu ifade etti.   

Ziyaretin sonunda Kütahya BİLSEM öğrencileri, İleri Teknolojiler Merkezimizi ve Üniversitemizi ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Eylül 2021, Cuma / 1088 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler