DPÜ Şaphane MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Şaphane Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri, Şaphane Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen törenle sürdü.

MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Müdürümüz Doç. Dr. Murat Özalp, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Cemil Doğan, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Müdürümüz Doç. Dr. Murat Özalp, şunları söyledi:

Pandemi nedeniyle yarım kalan, uzaktan eğitim imkanları ile tamamlanmaya çalışılan bir eğitim öğretim dönemini noktalamış bulunmaktayız. Umarım, hayatınızın bundan sonraki kısmı bu ve benzeri sıkıntılardan uzak başarılarla dolu bir şekilde geçer. Az sayıda da olsa katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, hayatınızın bundan sonrasında başarılar diliyorum.

Meslek Yüksekokulumuzu üçüncü sırada bitiren Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı öğrencimiz Fatma Nur Özkaya katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından programa katılan öğrencilerimiz sahneye davet edilerek elde ettikleri başarılar Üniversitemiz tarafından ödüllendirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Temmuz 2021, Çarşamba / 1051 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler