Mimarlık Fakültesi Öğrencilerimizden Sanal Sergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümümüz, öğrencilerimizin katkısıyla ‘Beyoğlu’nda Arada Bir Yer: ... Sanat Galerisi’ başlıklı sanal sergi düzenledi.

Mimarlık Fakültemiz, ‘Beyoğlu'nda Arada Bir Yer: ... Sanat Galerisi’ adlı sanal sergi düzenledi.

Fakültemizden yapılan açıklamada İç Mimarlık Bölümümüzün akademisyenlerinden Öğr. Gör. Merve Buldaç’ın 2020-2021 Bahar Döneminde uzaktan eğitim ile yürütücülüğünü yaptığı Proje IV dersi kapsamında hazırlanan sergide, öğrenciler tarafından seçilen ve değerli sanatçılar için tasarlanmış sanat galerisi mekânları öğrenci sanal sergisi olarak sunulduğu bilgisi verildi.

Beyoğlu'nda Arada Bir Yer: ... Sanat Galerisi adlı sergiye buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Temmuz 2021, Salı / 744 defa okundu.