Tavşanlı MYO Dış Ticaret Bölümünden İki Etkinlik Birden

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Öğr. Gör. Sibel Manisalı konuşmacı olarak katıldığı ‘Dış Ticaret Bölümü Tanıtımı ve Program Mezunları ile Söyleşi’ başlıklı etkinlikler düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı MYO’da Dış Ticaret Bölümü Tanıtımı ve Program Mezunları ile Söyleşi etkinlikleri gerçekleştirildi.

Meslek yüksekokulumuzun İletişim ve Motivasyon Saati etkinlikleri kapsamında çevrim içi olarak düzenlenen ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör Deniz Kaptan’ın moderatör, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sibel Manisalı’nın da konuşmacı olduğu etkinliğe Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, öğretim elemanlarımız, mezunlarımız, öğrencilerimiz ve davetli konuklar katıldı. 

Konuşmasının başında etkinlikleri düzenleyen Prof. Dr. İsmet Çelik’e ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan’a teşekkür eden Öğr. Gör. Manisalı, başkanı olduğu programı tanıttıktan sonra mezun olmuş öğrencilere, kendileri, meslekleri, Dış Ticaret programı ve Tavşanlı MYO hakkında görüşlerini almak üzere sırasıyla söz verdi. Söyleşi sonunda Prof. Dr. İsmet Çelik, verdikleri bilgiler için Manisalı’ya, konuşmacı ve katılımcı olan Dış Ticaret Bölümü mezunlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzdan söyleşiye ilişkin yapılan açıklamada “Dış Ticaret programının Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınması açısından öneminin kavranması, ülkenin ekonomik gelişmişliğinde dış ticaretin ve özellikle ihracatın gerekliliği konularında, halen Dış Ticaret programında okuyan ve bu programı tercih edecek öğrencilerin bilgilendirmesini sağlamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2021, Salı / 956 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler