Tavşanlı MYO’da Kripto Paralarda Denetim Güvenilirlik Söyleşisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Dr. Öğr. Üyesi Öner Gümüş’ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Kripto Paralarda Denetim Güvenilirlik’ başlıklı söyleşi düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı MYO’da Kripto Paralarda Denetim Güvenilirlik söyleşisi gerçekleştirildi.

Meslek yüksekokulumuzun İletişim ve Motivasyon Saati etkinlikleri kapsamında çevrim içi olarak düzenlenen ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Öner Gümüş’ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Kaptan, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve davetli konuklar katıldı.

Söyleşide Dr. Öğr. Üyesi Gümüş, kripto paraların nasıl ortaya çıktıkları, kullanım alanları ve denetimleri konularında yaptığı bilgilendirmelerin ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtladı

Söyleşi sonunda Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, gündemde önemli yer tutan kripto paralar konusunda verdiği bilgiler için Dr. Gümüş’e ve katılımları dolayısıyla tüm katılımcılara teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Mayıs 2021, Cumartesi / 1019 defa okundu.