DPÜ Tavşanlı MYO’da Bireysel ve Toplumsal Ortak Afet Kültürü Söyleşisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Bireysel ve Toplumsal Ortak Afet Kültürü’ başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı MYO’da Bireysel ve Toplumsal Ortak Afet Kültürü etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun İletişim ve Motivasyon Saati etkinlikleri kapsamında çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve davetli konuklar katıldı.

Konuşmasına teknikerlikten, mühendisliğe ve AFAD müdürlüğüne uzanan yaşam öyküsünü anlatarak başlayan den bahseden Ahmet Ali Artun, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar konusunda bilgiler aktararak AFAD gönüllüsü nasıl olunabileceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Ayrıca etkinlik sonunda yapılan çevrim içi yarışmada 3 katılımcıya AFAD tarafından afet çantası hediye edildi.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. İsmet Çelik, etkinliğe sunmuş olduğu katkılar dolayısıyla Artun’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Mayıs 2021, Cumartesi / 909 defa okundu.