DPÜYÖS İlk Kez Bilgisayar Tabanlı Olarak Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Merkezi (ULMER) tarafından üniversitemizde ilk defa bilgisayar tabanlı DPÜYÖS yapıldı.

DPÜYÖS 2021/1 üniversitemizin yerleşkesindeki bilgisayar laboratuvarlarında ve Azerbaycan'da 10 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de eşzamanlı olarak gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal üniversitemizin ilk kez gerçekleştirdiği bu sınav uygulamasından dolayı ULMER yönetim kurulunu ve emeği geçen tüm personelimizi tebrik etti.

ULMER Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Yunus Şişman, üniversitemize bilgisayar tabanlı bir sınav sistemi kazandırıldığını ve bundan sonraki dönemlerde özellikle yurt dışı sınav merkezlerinde bu sistemin kullanılabileceğini söyledi. Müdürümüz, DPÜYÖS 2021/1 adlı sınavın salgın koşullarına uygun olarak gerçekleştirildiğini, salon kamera kayıtları, IP kısıtlaması, gözlemci gibi üst düzey güvenlik önlemleri alınarak başarı ile tamamlandığını ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Nisan 2021, Salı / 1844 defa okundu.