DPÜ Engelli Öğrenci Biriminden Kahvaltı Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın katılımıyla, Kütahya Sakatlar Derneği üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi, Kütahya Sakatlar Derneği üyeleri ile sabah kahvaltısında buluştu.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Rektörümüz Prof. Dr Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla Batur, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Vekili Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz ile Kütahya Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Yakar ve üyeleriyle birlikte Üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz de katıldı. 

Kütahya Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Yakar:

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Rektör Yardımcısı ve Prof. Dr. Mustafa Aydın'a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Gavas'a,  Genel Sekreter Prof. Dr. Atilla Batur'a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz'e, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Necati Yakup Ünallı'ya, engelsiz biriminde çalışan bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Türkiye Sakatlar Derneğinin yapmış olduğu Genel Kurulunu tebrik etmek amacıyla düzenlemiş oldukları sabah kahvaltısı buluşması bizi onurlandırdı. 30 engelli arkadaşımızla birlikte katıldık.  Bizlere kapılarını  sonuna kadar açan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal'a ne kadar teşekkür etsek azdır. “Taş ve Gümüş Takıya Dönüşüyor Engeller Kalkıyor” projemiz başlamış olup epey bir yol almıştır. Bu projede emeği geçen Prof. Dr. Levent Mercin'e, Doç. Dr. Haldun Şekerci'ye, Öğr. Gör. Muhammed Tahir İyioğlu'na, Merve Arıyürek'e ve diğer proje ortaklarımız Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı’na teşekkürlerimizi bildiririm. Ayrıca  Üniversitemizle birlikte birçok projelere imza atan ve bu projelerde başarılı olan 8 engelli arkadaşımızı bu proje kapsamında istihdam edecek olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesine şükranlarımı sunuyorum dedi.

Bizler de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen, Kütahya Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar'a yapacağı hayırlı işlerde destek olacağımızı bildirir, görevinde başarılar dileriz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Nisan 2021, Salı / 1490 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler