Ramazan Tekik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güvenlik Şube Müdürümüz Ramazan Tekik, Rektörlük binamız önündeki törende çok sayıda personelin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Üniversitemizin Güvenlik Şube Müdürü Ramazan Tekik son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 30 Mart Salı günü hayatını kaybeden Ramazan Tekik'in naaşı, mesai arkadaşları ve personellerimizden helallik alınmak üzere, yıllarca severek hizmet ettiği Rektörlük binamız önüne getirildi. Törene Tekik'in çok sayıda çalışma arkadaşının yanı sıra akademik ve idari personellerimiz katıldı. Tekik'in cenazesi helallik alınıp dua edildikten sonra Afyonkarahisar’a defnedilmek üzere yola çıkarıldı. 

Ramazan Tekik için düzenlenen törenin ardından konuşan Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur "Yakın arkadaşlarımızdan Ramazan Tekik'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hasan Göçmez ise "Ramazan Bey'in vefatı bizi derinden üzmüştür. Kendisi üniversitemize yıllarca hizmet etmiştir. Biz Ramazan Bey'den razıydık, Allah da ondan razı olsun. Ramazan Bey'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Merhum Ramazan Tekik'in cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesindeki Osmanköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2021, Çarşamba / 2720 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler