Prof. Dr. Hasan Göçmez, Ufuk Avrupa Programı Toplantısına Katıldı

Dünyanın en yüksek bütçeli programı olan Ufuk Avrupa programı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakçı, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve üniversitelerimizin üst düzey temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Dünyanın en yüksek bütçeli programı olan Ufuk Avrupa  programı çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Genel Müdürü Bülent Özcan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen çevrim içi toplantıya  Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakçı, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve üniversitelerimizin üst düzey temsilcileri katıldı.

Toplantı, üniversitelerimizin yeni program döneminde (2021-2027) 95 milyar Avroluk bütçeye sahip programdan azami ölçüde yararlanması amacıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz adına rektör yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez'in katıldığı toplantı, üniversitemizin de önümüzdeki dönem stratejilerini belirleme ve araştırma potansiyelini geliştirme adına büyük önem arz etmektedir.

Prof. Dr. Hasan Göçmez, proje yapan ve proje yapma potansiyeli olan tüm araştırmacılarımızı ilgilendiren Ufuk Avrupa Programı’na başvuruların teşvik edileceğini söyledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mart 2021, Salı / 1304 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler