DPÜ’de Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu Kalite Komisyonu Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Toplantısı toplantısı gerçekleştirildi.

DPÜ’de Kalite Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Videeo konferans yoluyla gerçekleşen Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu toplantısına Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Akpolat, Arş. Gör. Dr. Mürsel Güler,, Arş. Gör. Dr. Işık Altunal, Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu üyelerinden İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Müdür Vekili İsmail Kocatürk, Kalite Koordinatörlüğü personeli Ebru Yeni ve İstatistikçi Gönül Baş katıldı.

Toplantıda 2020 yılına yönelik Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlama çalışmaları ele alındı. Yönetim ve idari birimlerin yapısı, kaynakların yönetimi, bilgi yönetim sistemi, destek hizmetleri ile kamuoyunu bilgilendirme ve hesap verebilirlik konularına değinildi.

Toplantı, katılımcıların iyi dilekleri ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2021, Perşembe / 1959 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,