DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Görev Değişimi

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Cengiz Duran düzenlenen törenle görevi devraldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran görevi devraldı.

Fakültemizin Dekanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Muammer Gavas, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Cengiz Duran, dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Ramazan Kılıç ile fakültemizin akademik ve idari personelleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, görevi devreden Prof. Dr. Ramazan Kılıç'ın deneyimlerinden bundan sonra da yararlanılacağını ifade ederek Prof. Dr. Kılıç'a akademik yaşamında başarılar diledi. Prof. Dr. Duran'ı yeni görevinden dolayı kutlayan Rektörümüz, Duran'ın üstlendiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti. Rektörümüzün ardından konuşan Prof. Dr. Cengiz Duran da bu göreve layık görüldüğü için Üniversite yönetimimize teşekkür etti.

Devir teslim töreninin sonunda Prof. Dr. Duran, Prof. Dr. Kılıç'a çiçek takdiminde bulunarak bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mart 2021, Perşembe / 1725 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler