Prof. Dr. Şükrü Beydemir’den Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve beraberindeki heyet ile rektörlük makamında bir araya geldi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Şükrü Beydemir'e, rektör yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul ve Prof. Dr. Mustafa Koyun, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ise Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur eşlik ettiler.

Görüşme sonunda Beydemir, Uysal'a görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Uysal da Beydemir ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mart 2021, Çarşamba / 709 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,