Gediz MYO’dan Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi (TEYD) yayın hayatına hazır.

Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.

Gediz Meslek Yüksekokulumuzun akademisyenlerinin çalışmalarıyla hazırlanan Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi, Mayıs ve Kasım ayları olmak üzere yılda iki kez yayınlanacak. Kısa adı TEYD olarak belirlenen ve ilk sayısı Kasım 2020’de yayımlanacak dergi, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, hukuk, iktisat, işletme, kamu yönetimi, maliye, muhasebe ve finansman, siyaset bilimi, sosyoloji, uluslararası ilişkiler ve uluslararası ticaret bilim dallarında makale kabul edecek. 

Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlara açık olan TEYD, hakemli, bilimsel, açık erişimli, elektronik bir dergi olacak.

UYSAL'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi’nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, bilime hizmet amacıyla atılan bu tür girişimleri son derece kıymetli adımlar olarak değerlendirdiklerini belirterek, derginin Kütahya Dumlupınar Üniversitesine ve akademik camiaya önemli katkılar sunacağına inancının tam olduğunu ifade etti. 

Rektörümüz ayrıca derginin kurulmasında ve yayın hayatının sürdürülmesinde emeği geçen tüm personellerimize teşekkürlerini ileterek TEYD’e yayın hayatında başarılar diledi.

KAVASOĞLU: ESERLERİNİZİ TEYD'E BEKLİYORUZ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu da makale yazarlarını TEYD'e davet etti.

Kavasoğlu yaptığı açıklamada, “Dergimizin makale kabul ettiği alanlarda çalışma yapan akademisyenlerin ve lisansüstü eğitim alan öğrencilerin eserlerini Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi’ne bekliyoruz. Makalelerini yayımlamak isteyenlerin www.teyd.dpu.edu.tr adresini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Ağustos 2020, Cuma / 2534 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler