DPÜ Emet Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi

Emet Meslek Yüksekokuluna yapılan atamayla Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan tarafından yürütülen müdürlük görevine Öğr. Gör. Vedat Bakır atandı.

Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Öğr. Gör. Vedat Bakır getirildi.

Meslek yüksekokulumuzun müdürlük makamında, Covid-19 önlemleri kapsamında sınırlı sayıda personelin katıldığı ve sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen törende müdürlük görevini devralan Öğr. Gör. Bakır, kendisini Emet MYO Müdürlüğü görevine layık gören rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a teşekkür ederek, görev değişimini bir bayrak yarışı olarak gördüğünü ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev olduğunu ifade etti.

Proje tabanlı çalışmalara ağırlık vererek ve Avrupa Birliği, Zafer Kalkınma Ajansı, Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile diğer yerel kamu kurumlarının da desteğini alarak mevcut bölümlerin kalitesini bir adım ileri taşımak ve kalite standartlarını yükseltmek için gayret ve tevazu ile büyük bir çaba göstereceklerini kaydeden Bakır, "Bu doğrultuda, akademik ve idari personelimiz ile birlikte çalışmaya, üretmeye öncülük eden nitelikli bilimsel araştırmalar ışığında yeterli bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz. Bunun yanında bölge halkı ve diğer paydaşlarla iyi düzeyde iletişim ve iş birliği içinde olacağız" dedi.

Tören sonunda Öğr. Gör. Vedat Bakır, müdürlük görevini devreden Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve kendisine çini tabak sundu. Dr. Öğr. Üyesi Saylan da, Bakır’a yeni görevinde başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Nisan 2020, Salı / 1490 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler