Akçadurak’tan Gediz MYO Müdürü Kavasoğlu’na Ziyaret

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş, Gediz Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede Kavasoğlu'na Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mustafa Ercire, Öğr. Gör. Selçuk Aslan ile MYO Sekreterimiz Murat Ataman, Akçadurak'a ise Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş eşlik etti.

Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen görüşmede, Başkan Akçadurak ve Meclis Üyesi Demirtaş, Gediz Meslek Yüksekokulumuzun müdürlüğü görevine atanan Dr. Öğr. Üyesi Kavasoğlu'nu kutladılar. Görüşmede meslek yüksekokulumuz ve Gediz ilçesi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Kavasoğlu, Muharrem Akçadurak ve Mehmet Demirtaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Akçadurak ve Demirtaş da meslek yüksekokulumuzun yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Nisan 2020, Pazartesi / 1624 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler