Tavşanlı MYO’dan Toyota Fabrikasına Teknik Gezi

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Otomotiv Teknolojisi programı öğrencileri için Sakarya’da üretimini sürdüren Toyota Otomotiv Sanayi fabrikasına teknik gezi düzenledi.

DPÜ Tavşanlı MYO, Otomotiv Teknolojisi programı Sakarya'daki Toyota fabrikasına teknik gezi düzenledi.

Geziye Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif Kunt ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş eşliğinde katılan öğrencilerimiz, fabrikanın pres, kaynak ve montaj bölümlerini yerinde incelediler. Ayrıca fabrikanın eğitim salonunda kurum kültürü, istihdam olanakları ve yeni nesil araç teknolojileri hakkında sorular sorarak güncel bilgiler aldılar. 

Dr. Öğr. Üyesi M. Akif Kunt ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş geçtiğimiz günlerde Toyota Türkiye tarafından üniversitemize bağışlanan Corolla marka otomobil ve gerçekleştirilen bu teknik gezi anısına fabrika yöneticilerine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Tavşanlı MYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran adına şilt ve plaket sundular.

Tavşanlı MYO'dan yapılan açıklamada Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın'a ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur’a desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Mart 2020, Perşembe / 1255 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler