GSF Personellerine Sürpriz 8 Mart Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde görev yapan kadın çalışanlarımız için 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesinde 8 Mart Kadınlar Gününe özel sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültemizin Toplantı Salonunda düzenlenen etkinliğe fakültemizde görev yapan tüm akademik ve idari kadın personel davet edildi. Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin tarafından düzenlenen ve fakülte sekreterimiz Şeref Yuvka'nın da katıldığı etkinlikte tüm kadın çalışanlarımız denge içinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarınını ifade ettiler.

Toplantıda birlikte yapılabilecek çalışmalar ve gelecek projeler için de fikir alış verişinde bulunuldu. Akademik ve idari personelimiz düzenlenen organizasyon, ikramlar ve hatıra çiçekleri için de çok mutlu olduklarını söyleyerek Mercin'e teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2020, Salı / 834 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,