Öğretim Üyelerimiz Öğretmenlik Uygulaması Toplantısında

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Doç. Dr. Rifat Türkel, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretim Üyeleri Öğremenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi Çalışmaları Toplantısına katıldı.

Üniversitemizin öğretim üyeleri Öğremenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi Çalışmaları Toplantısı'na katıldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Germiyan Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantılara Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Karanfil, Eğitim Fakültemizin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve İslami İlimler Fakültemizin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rıfat Türkel, akademisyenler ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul yöneticileri öğretmenler katıldı.

İki ayrı oturum şeklinde gerçekleşen etkinliğin ilk bölümünde Hasan Başyiğit, Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Yakup Karanfil katılımcılara öğretmenlik uygulamasında yapılacak işlemlerle ilgili bilgi verdi.

Doç.Dr. Rifat Türkel'in katıldığı ikinci oturumda ise İlahiyat Lisans Öğretmenlik Uygulaması çalışmaları yapılan okulların müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla uygulamada birliğin sağlanması amacıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Şubat 2020, Salı / 1292 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler