Fen Edebiyat Fakültemizde Arkeoloji Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından fakültemizde Arkeoloji Sergisi düzenlendi.

Üniversitemiz, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından hazırlanan Arkeoloji Sergisine ev sahipliği yaptı.

Bölümü öğrencilerimize, 2019-2020 güz yarıyılında okutulan Fotoğraf - Proje Uygulama dersi kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ören yerleri ve müzelerle ilgili afiş sergisi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı fuaye alanında açıldı.

Sergi açılışına Fen-Edebiyat Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Sosyal Bilimler Enstitüsümüzün Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık, üniversitemizin akademik ve idari personellerinin yanı sıra çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Sergide, Türkiye’de bulunan ören yerleri ile yurt içinden ve yurt dışında bulunan müzelerden örnekler sergi afişlerinde konu olarak işlendi.

Sergi 21 Şubat Cuma günü saat 17.00’ye kadar gezilebilecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Şubat 2020, Pazartesi / 1375 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,