DPÜ Üç Kamu Kuruluşuyla Eğitim İş Birliği Protokolü İmzaladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal öncülüğünde, DPÜ ile Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi ve İl Jandarma Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ile eğitim iş birliği protokolü imzaladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın Kütahya Valiliğinde Vali Dr. Ömer Toraman’la birlikte imzaladığı protokolle Kütahya Valiliği, valiliğe bağlı il müdürlükleri ve kaymakamlıklarda çalışan tüm personeller ile personel eş ve çocuklarına tezsiz yüksek lisans, dil eğitimi ve sertifika programlarında indirimli eğitim olanağı sağlandı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık’la birlikte imza koyduğu iş birliği protokolüyle belediye çalışanları ve onların eş ve çocuklarının tezsiz yüksek lisans, dil eğitimi ve sertifika programlarından indirimli olarak faydalanmasına olanak verildi.

Üniversitemizin Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ile imzaladığı ve Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Kütahya İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Çekiç arasında imzalanan eğitim iş birliği protokolü çerçevesinde de Komutanlık ve bağlı birimlerde çalışan personeller ile personel eş ve çocukları da Üniversitemizce gerçekleştirilen söz konusu eğitim programlarından indirimli faydalanabilecek.

UYSAL: HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM

Rektörümüz imzalanan protokollerin ardından bir açıklama yaptı.

Uysal, açıklamasında “Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak, şehirle bütünleşmek, kamu kurumlarıyla ortak projeler geliştirmek, kurumlar arası iş birliği çalışmalarını en üst düzeye çıkarmak, altyapı ve olanaklarını en verimli şekilde kullanmak amacıyla Valiliğimiz, Belediyemiz ve İl Jandarma Komutanlığımızla protokoller imzaladık. Yapılan protokollerin tüm taraflar için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Ocak 2020, Çarşamba / 3605 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler