Rektörümüzden Tavşanlı’ya Üniversite - Sanayi İş Birliği Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve beraberindeki heyet Üniversite - Sanayi İş Birliği kapsamında Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi’ne bir ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüze Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Özkaya eşlik etti.

Üniversite heyetimiz ziyaret kapsamında Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yasin Demirci tarafından karşılandı.

Yasin Demirci ile yapılan görüşmede Tavşanlı Sanayi Sitesi'nde yer alan eğitim bloğunun kullanımının bir protokol ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun kullanımına devredilmesi ve öğrencilerimzin uygulamalı eğitim alabileceği konularla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Demirci, Rektörümüz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Aralık 2019, Cuma / 1080 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,