DPÜ Hisarcık MYO’da Ceza ve Tevkifevleri Yönetimi Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulunda emekli Sorumlu İnfaz ve Koruma Başmemuru Mustafa Demirtaş’ın konuşmacı olarak katıldığı İnfaz ve Koruma Memurluğu Çalışma Hayatı ve Ceza ve Tevkifevleri Yönetimi konulu seminer düzenlendi.

Üniversitemiz Hisarcık Meslek Yüksekokulumuz İnfaz ve Koruma Memurluğu Çalışma Hayatı ve Ceza ve Tevkifevleri Yönetimi konulu seminere ev sahipliği yaptı.

Seminere konuşmacı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden emekli Sorumlu İnfaz ve Koruma Başmemuru Mustafa Demirtaş'ın yanı sıra Hisarcık MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin ve Meslek Yüksekokulumuzun sekreteri Arif Köylü ve öğrencilerimiz katıldı. 

Üniversitemizin Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri için düzenlenen seminerde konuşan Mustafa Demirtaş mesleki tecrübelerinin yanısıra ceza ve tevkifevlerinin işleyişi hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Öğrencilerimizden gelen soruların da yanıtlanmasının ardından program Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış tarafından Mustafa Demirtaş'a teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Aralık 2019, Salı / 823 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler