DPÜ‘de Kalite Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri yeni döneme hazırlanmak için üniversitemizin senato salonunda bir araya geldiler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri 2018 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Sürecine göre hedeflerini revize etmek ve yeni eylem planları oluşturmak için bir araya geldi.

Ünversitemiz senatosunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Kalite Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantının ilk bölümünde Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bahar Çelik, üniversitenin geçmiş dönem kalite uygulamalarını ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yapılan Kurumsal Dış Değerlendirme sonucu hazırlanan Kurumsal Geri Bildirim Raporunu anlatan sunum yaptı. Toplantıda geçmiş dönem hedefleri ve somut çıktıları değerlendirildikten sonra 2019- 2020 Akademik yılı eylem planları oluşturuldu.Toplantının son bölümünde ise fakültelerin akreditasyon sürecine hazırlanması üzerine görüşüldü.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ekim 2019, Çarşamba / 2062 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler