DPÜ Fen Edebiyat Fakültesinde Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, yeni öğrencileri için oryantasyon programı düzenledi.

Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Fakültemizin Dekan Vekili Prof. Dr. Anıl İça ile üniversitemizin akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemizin ve Kütahya'nın tanıtım filmleri ile başlayan etkinlikte, ilk konuşmayı Prof. Dr. Anıl İça yaptı ve öğrencilerimizi bu fakülteyi kazandıkları için tebrik etti. Kütahay Dumlupınar Üniversitesinin olanaklarından da söz eden İça, öğrencilerimize 'Hoş geldiniz' dedi.

UYSAL: KAPIM SİZE SONUNA KADAR AÇIK

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da öğrencilerimizi selamlayarak başladığı konuşmasında, "Üniversitemiz, bir öğrencinin gereksinim duyacağı tüm olanaklara sahip. Eğitim alacağınız dört yılda Kütahya'yı çok seveceğinize inanıyorum. Bir sorunla karşılaştığınızda kapım size sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.

Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Miktat Bektaş, öğrencilerimize ders kayıtlarının akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılmasının önemini hatırlatarak, eğitim ve öğretim hayatlarında karşılaşabilecekleri sorunların çözümü ile üniversitemizin yurt içi ve yurt dışı değişim programları, çift ana dal ve yan dal etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer'in, Başkanlığın etkinlikleri ve çalışmaları konulu konuşmasının ardından, Kalite Koordinatörümüz Öğr. Gör. Bahar Çelik de koordinatörlüğün görevleri ve öğrencilerle ilişkileri konusunda sunum yaptı.

Fakültenin değişim programlarıyla ilgili bilgi veren Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzden Berrin Demir'in konuşmasının ardından, fakültenin idari kadrosunda görev yapan Hakkı Altın ve İsmail Nuroğlu fakültemizin genel ve öğrenci işleri özelinde birer sunum yaptılar. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Eylül 2019, Cuma / 1940 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler