Gediz MYO’da Bahar Dönemi Futbol Turnuvası

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulunda Bahar Dönemi Futbol Turnuvası sona erdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulunda Bahar Dönemi Futbol Turnuvası final maçıyla son buldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Mustafa Dayıoğlu Spor Tesisleri halı sahasında düzenlenen bahar dönemi futbol turnuvasına finaline öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 12 takımın ve 108 öğrencinin katıldığı futbol turnuvasında TD City takımı birinci oldu.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan tarafından turnuva birincisi takıma kupası ve madalyaları takdim edildi.

Turnuvanın sonunda Gediz MYO Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete, kupa törenine katılan ve okulumuzda takımların oluşumunda destek veren idarecilerimize, öğretim üyelerimize, okul personeline ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Mayıs 2019, Perşembe / 1135 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,