Kamil Saraçoğlu’ndan Rektörümüze Veda Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Saraçoğlu’nun veda ziyareti için Rektörlük makamında bir araya geldiler.

Kütahya Belediye Başkanlığı görevi bu hafta sona erecek olan Kamil Saraçoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kamil Saraçoğlu'na Kütahya'da bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve gelecek dönemdeki çalışmaları için başarılar diledi. Saraçoğlu da Rektörümüzün iyi dilekleri için teşekkür ederek, üniversitemize yeni dönem için başarı dileklerini sundu.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Remzi Gören, Kamil Saraçoğlu’na üniversitemizin altın anahtarını ve Ahmet Yakupoğlu’nun Rengarenk Kütahya kitabını hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2019, Çarşamba / 2558 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü lisansüstü eğitim enstitüsü,