Öğrencimiz Zeynep Adatepe’nin Tasarımı Kütahya Porselen Raflarında

DPÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Adatepe’nin Kütahya Porselen tarafından düzenlenen yarışmaya gönderdiği Çifte Kumrular adlı fincan tasarımı uygulamaya layık bulunarak satışa sunuldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Zeynep Adatepe’nin “Çifte Kumrular” adlı tasarımı, Kütahya Porselen’in 14 Şubat Sevgililer Günü temalı yarışmada uygulamaya layık bulunarak satışa sunuldu.

Üniversite - Sanayi İş Birliği çerçevesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kupa, fincan ve yemek takımı dekor tasarım yarışmasına 10 öğrencimiz tasarımlarıyla katıldı. Tasarımlar arasında Çifte Kumrular temalı tasarımı yapan Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Adatepe'nin tasarımı uygulamaya değer bulundu ve Kütahya Porselen’in mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunuldu.

Öte yandan Kütahya Porselen’in ödüle layık görülen tasarımlar için düzenlediği törene, proje kapsamında Kütahya Porselen ile iş birliği yapan Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Mercin ve öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya Boğ ve Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan da katıldılar. Törende eserleri değerlendirmeye layık bulunan öğrenciler ile tasarımı uygulanmaya layık görülen öğrencilere Taps Ajans müdiresi Eser Çetintaş tarafından ödüller verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mart 2019, Pazartesi / 2038 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler