Hisarcık MYO‘da Öğrencilerimize Aşure İkramı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık MYO‘da Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilerimize aşure ikramı yapıldı.

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimize aşure dağıtıldı.

Meslek yüksekokulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Hisarcık Kaymakamı Furkan Başar, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bçvş. Hakan Özgül, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut, DPÜ Hisarcık MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre Şen, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, kurum amirleri ve meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı.

Muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten Öğr. Gör. Ahmet Danış, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin yaşandığı mübarek Muharrem ayında, paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ekim 2018, Salı / 1872 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya sağlık bilimleri üniversitesi,