Tuğgeneral Tatkan’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ile Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Tatkan’ın veda ziyareti için Rektörlük makamında bir araya geldiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı görevi sona eren Tuğgeneral Bülent Tatkan’ın veda ziyareti üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, yaklaşık bir buçuk yıldır Kütahya’da görev yapan Tuğgeneral Bülent Tatkan’a Kütahya için bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kütahya’daki görevine 5 Nisan 2017’de başlayan Tuğgeneral Tatkan’ın ataması 8 Ağustos 2018 günü Resmi Gazete’de yer alan karar uyarınca Yenilevent / İstanbul Müşterek Harp Enstitüsü Komutanlığına yapılmıştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ağustos 2018, Perşembe / 2909 defa okundu.