DPÜ Gönderilerinde Kendi Tasarımı Olan Pulları Kullanacak

Dumlupınar Üniversitesi tarafından hazırlanan posta pulları bundan böyle Üniversitemizin posta gönderilerinde kullanılacak.

Dumlupınar Üniversitesi posta gönderilerinde kullanmak üzere kendi pullarını tasarladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimizde görev yapan Uzman Adem Dönmez tarafından tasarlanan pullardan biri de 25. Yıl Özel Pulu oldu. Tasarımı yapılan pullar Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e sunuldu.

Üniversitemizin kendine has pullara sahip olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, “Bundan sonra resmi gönderilerimizde kendi pullarımızı kullanacağız. Bu yıl Üniversitemizin kuruluşunun 25. yılını kutladık. 25. yılımıza ait özel pul tasarladık. Şık tasarıma sahip Dumlupınar Üniversitesi pulları, pul koleksiyonerlerinin de ilgisini çekecek.” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2017, Salı / 3672 defa okundu.