Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası’nda DPÜ Rüzgarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Aydın-Kuşadası’nda (Adagöl) düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası’nda Üniversitemiz Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Ferdi sıralamada da Sporcumuz Fetene Alemu Regasa Türkiye 3.‘sü oldu. Erkek Kros Takımımız 6. kez üst üste Türkiye Şampiyonalarında kürsünün en üst basamağında yer aldı. Erkek Kros Takımımızda Bekirhan Kabadayı, Medeni Demir, Erencan Kaya, Sinan Tatlı, Erencan Kaya, Erkan Uyar yer aldı. 21 Üniversiteden 127 sporcunun katıldığı bayanlar kategorisinde ise Bayan Kros Takımımız, Türkiye 5.‘si oldu. Bayan takımımızda Sebahat Akpınar, Semra Aydın, Elife Öcalan, Sümeyye Elif Tuna, Gamze Akcan ve Büşra Uygun yer aldı. Üniversitemiz BESYO Öğretim Üyeleri Dr. Ahmet Korkut Yapıcı ve Yrd. Doç. Dr. Pınar Demirel’in katılımı ile gerçekleşen yarışmalarda Kros Takımlarımız önemli başarılara imza attı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mart 2017, Perşembe / 3013 defa okundu.

Etiketler : dpü,