Kayıt Heyecanı Başladı

Üniversitemizde 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. Üniversitemize yeni yerleşen adaylar, kayıtlarını 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapabilecektir. E-devlet üzerinden e-kayıt zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. E-devlet üzerinden e-kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle e-kayıt yapamayan adaylar, kayıt işlemlerini yerleştikleri fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarına şahsen başvurarak 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında yaptırabilecekler.

Üniversite heyecanını daha fazla yaşamak, kazandığı üniversiteyi daha yakından görmek isteyen öğrencilerimiz aileleri ile birlikte yerleşkelerimizi gezip kayıtlarını fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda yaptırdı. Üniversitemizin Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleşkesi’ne ilk kez gelen aileler, yerleşkelerimizin çok güzel olduğunu belirttiler.

Üniversitemize ilk defa kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler Kütahya’yı, Evliya Çelebi Yerleşkesi’ni ve Germiyan Yerleşkesi’ni beğendiklerini belirterek eğitim öğretim yılının başlamasını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Ağustos 2016, Pazartesi / 7341 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler