Kalite Komisyon Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN Başkanlığı’nda Kalite Komisyonu kurum içi değerlendirme raporunun son editasyon toplantısı gerçekleşti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN Başkanlığı’nda saat 16:00’da başlayan ve saat 02:30’a kadar süren toplantı sonuncunda; Mevcut durum alt komisyonundan gelen rapor Eğitim Öğretim alt komisyonundan gelen rapor ve acil eylem planı ele alındı ve nihai şekil verildi.

Kurum İçi Değerlendirme Raporu, kurumun stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili kurumun iç ve dış kalite güvence sistemini kurmak, kurumsal göstergeleri tespit etmek ve bu kapsamda yapılacak çalışmaları Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yürütmek ve bu çalışmaları, Senato onayına sunmak amacıyla Üniversitelerden istediği bir rapordur.

Prof. Dr. Remzi GÖREN’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halis AYDEMİR ve öğretim üyeleri katıldı.

Yüksek Öğretim Kurulu, Üniversitelerden Kurum İçi Değerlendirme Raporlarını bu ayın sonuna kadar teslim etmelerini bekliyor. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Haziran 2016, Çarşamba / 3814 defa okundu.

Etiketler : kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler