Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Yrd. Doç. Dr. Şerife Önder, Halit Aydın Bilim ve Araştırma Ödülleri’nde, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü

İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) tarafından düzenlenen Halit Aydın Bilim ve Araştırma Ödülleri Eser Yarışması’nda, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Önder ile Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Şerife Önder Hazırlamış oldukları eser ile Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Yrd. Doç. Dr. Şerife Önder almış oldukları bu ödül ile alanlarında ulusal çapta 7. Ödüllerini kazandılar.

TARMER’in düzenlemiş olduğu Halit Aydın Bilim ve Araştırma Ödülleri’nin bu yılki konusu Çok Kültürlülük ve Küreselleşme idi. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Yrd. Doç. Dr. Şerife Önder’in yarışmaya göndermiş oldukları eserleri “Küreselleşme ve Refah Devleti Uygulamalarının Çok kültürlülük Politikalarına Etkileri Havuzlanmış Veri Tekniği ile Bir Uygulama” ismini taşımaktaydı. Bu çalışmada ülkelerin uygulamış oldukları çok kültürlülük politikalarına küreselleşmenin ve refah devletinin etkileri ekonometrik olarak analiz edilmektedir.

İstanbul Aydın Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Yrd. Doç. Dr. Şerife Önder’e plaket ve para ödülünü İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli ve TARMER Başkanı Prof. Dr. M. Saim Yeprem tarafından takdim edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Mayıs 2016, Perşembe / 5334 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler